OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U SINKRONIZIRANOM PLIVANJU ZA SENIORKE

Poštovani,
u Zagrebu se ovaj vikend (10. i 11.5.) održava Otvoreno prvenstvo Hrvatske u sinkroniziranom plivanju za seniorke na Zimskom plivalištu “Mladost” (Trg Krešimira Ćosića 10-Dom športova).
Radi se o godišnjem prvenstvu Hrvatske za seniorke, ali ovaj put s naznakom “otvoreno” što znači da su sve strane države dobrodošle. HAKSP Mladost je u organizaciji s Hrvatskim savezom sinkroniziranog plivanja priređivač ovog natjecanja. Osim 5 hrvatskih klubova, dolaze nam natjecateljice iz Finske i Bugarske.
Između ostalog, mi kao priređivači imamo u planu da u pauzama između natjecanja “C” kategorija, “D” kategorija i Mlade nade nastupaju svatko sa svojom koreografijom. “C” kategorija s kombinacijom, “D” kategorija (D1 tim, D2 kombo) s timom, kombinacijom i duom i Mlade nade s njihovom revijalnom koreografijom.

Satnica natjecanja: SUBOTA: 12:45-14:30
20:00-21.15

NEDJELJA: 11:00-12:30

Ostale kategorije koje neće nastupati (Škola i Male sirene) pozivamo da dođu u što većem broju na natjecanje (tko ima, neka dođe u klupskoj trenirci) te podrže ovaj lijep događaj i navijaju za naše cure.

U subotu Mlade nade zbog toga neće imati suhi trening na našem bazenu od 10-11, ali će Škola imati suhi trening (učimo i brojimo koreografiju na suhom, jako nam je bitno da sve dođu!!) samo s promijenjenom lokacijom: Zimsko plivalište “Mladost”, gdje se i održava natjecanje.
Također “C” i “D” kategorija nemaju za vikend trening jer odrađuju nastup.

Na našoj Facebook stranicici SINKRO MLADOST nalazi se event natjecanja.

Također se zahvaljujemo svima Vama koji ste prošli vikend bili u mogućnosti izdvojiti svoje vrijeme i doći navijati na Gradsko prvenstvo za seniorke!
Očekujemo Vas i ovaj vikend 🙂

Možete pratiti odgovore na ovaj unos preko RSS 2.0 feeda. Možete skočiti na kraj i ostaviti komentar. Pinganje trenutno nije dozvoljeno.

Komentiraj

XHTML:Mogu se upotrebljavati sljedeći tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>