OBAVIJEST

Poštovani roditelji,
evo nekoliko zadnjih informacija u vezi subotnje revije.
Generalna proba bit će u subotu ujutro od 8-10 sati, s tim da škola i male sirene imaju generalnu probu od 8:30-10 sati. Neka ujutro uz opremu za uobičajeni trening, cure donesu i najmanje CRVENE najlonke (neke su već to dale trenericama na treningu) koje ne trebate ništa rezati, nego će sve to trenerice napraviti. Bitno nam je da plivačice to donesu ujutro, kako bi to do popodneva bilo spremno. Nakon revije te najlonke neće biti za uporabu.
Popodne treba doći u 18:00 sati, a škola i male sirene u 18:30. Revija počinje u 19:30. Što se tiče frizura i badića, to će biti u dogovoru s trenericom, a još točne informacije dobit će na generalnoj probi.
Nakon revije, škola, male sirene i mlade nade neće imati treninge do 13.1.2014., tj. do početka 2. polugodišta. Seniorke, juniorke, mlađe juniorke i kadetkinje imaju obvezne treninge u dogovoru s trenericom.
Ukoliko ima još pitanja, potrebnih informacija ili da nešto Vama ili djevojkama nije jasno, možete se obratiti mailom ili nazvati Tamaru.
Radujemo se vašem dolasku u subotu i zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj suradnji.
Iako ćemo se vidjeti u subotu, svima Vama HAKSP Mladost želi sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2014. godinu!

Možete pratiti odgovore na ovaj unos preko RSS 2.0 feeda. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vlastite stranice.

Komentiraj

XHTML:Mogu se upotrebljavati sljedeći tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>