Obiljezen završetak sezone

Sinoćnjom revijom na otvorenom bazenu PVC-a Mladost obilježili smo kraj još jedne sezone. Iako nastavljamo s radom, kraj je školske godine, pa nam veliki dio djece (u nenatjecateljskom programu) odlazi iz Zagreba. Stoga već 21 godinu u ovo vrijeme kratkim priredbama napravimo presjek sezone i svega što smo radile. Nadam se da su svi posjetioci uživali barem koliko i plivačice, jer one zaista jesu! Hvala prvenstveno plivačicama, a potom i njihovim roditeljima, rodbini, prijateljima i svim ostalim posjetiocima!

Treninzi se odvijaju do kraja lipnja u terminu od 19 do 20 sati, svakim danom (osim vikenda i praznika) za sve naše članice. Ako ste u Zagrebu dodjite na još malo neobaveznog sinkra (osim onih natjecateljki koje treniraju za daljnja natjecanja, njima je obavezno)! Ponovni treninzi, kao i upisi (te rasporedi novih grupa i termina) biti će tokom cijelog rujna!

Ugodni praznici!

Možete pratiti odgovore na ovaj unos preko RSS 2.0 feeda. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vlastite stranice.

Komentiraj

XHTML:Mogu se upotrebljavati sljedeći tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>