Podvodni video

Podvodni video za Europsko vaterpolo prvenstvo u Zagrebu

Evo jedan link da vidite kako to rade “Mladostašice”.

Video je napravljen za otvaranje Europskog vaterpolo prvenstva u Zagrebu, kao popratna slika na video wall-u za vrijeme izvođenja točke otvaranja.

Djevojke HAKSP-a Mladost zapravo su pripremale 2 koreografije. Jednu “nadvodnu” koja se izvodila direktno na samom otvorenju i jednu “podvodnu” snimljenu i montiranu u podvodni film kojeg ovdje možete vidjeti – tako da gledaoci prate priču “pod” vodom i “na ” vodi u isto vrijeme.

Filmić ovakve vrste (isključivo podvodna koreografija sinkroniziranih plivačica) jedini je te vrste ne samo u Hrvatskoj, već i u svijetu. Uloženo je mnogo truda, volonterskog rada i ljubavi u cijeli projekt. No, kao što se i vidi, isplatilo se!!!

Hvala svim plivačicama (Anja Alispahić, Martina Alpeza, Dora Bubanko, Tea Hržica, Tena Kurjaković, Paula Popović, Sara Pracaić, Anja Samardžić i Lucija Zadelj), trenericama (Vlatka Matić Pivac i Tamara Smetko Martinov), snimatelju (Marino Brzac) i montaži (MB Produkcija).

 

Možete pratiti odgovore na ovaj unos preko RSS 2.0 feeda. Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vlastite stranice.

Komentiraj

XHTML:Mogu se upotrebljavati sljedeći tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>