Liječnički pregled, 10. i 11. studenoga

Podsjećamo!

U četvrtak, 10. (NATJECATELJKE) i petak 11. (ŠKOLA, NAPREDNA i MALE SIRENE) studenoga bit će liječnički pregled našeg kluba u Poliklinici za medicinu rada i športa sa medicinsko – biokemijskim laboratorijem (Zdeslava Turića 1).
Ambulanta radi od 07:30 do 19:00, a krv se vadi od 07:00 do 09:30!

Moraju ga obaviti sve naše članice (bez potvrde ne može trenirati), a sve one s navršenih 12 godina moraju vaditi krv ukoliko u ambulanti imaju evidentirano da dugo nije vađena, ali u vezi toga najbolje bi bilo da kontaktirate ambulantu. Oni imaju evidentirano zadnje vađenje krvi kod njih. Ako je vadila krv nedavno radi bolesti i sl. nekad je dovoljno donijeti to. Naš savjet da to provjerite telefonski za svoje dijete (starije od 12 godina!)

Potvrdu donijeti na prvi trening nakon pregleda!

doktor

Možete pratiti odgovore na ovaj unos preko RSS 2.0 feeda. Možete skočiti na kraj i ostaviti komentar. Pinganje trenutno nije dozvoljeno.

Komentiraj

XHTML:Mogu se upotrebljavati sljedeći tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>