Sudjelovanje u projektu “Pogled u plavo”

Prošle smo godine u rujnu sudjelovali u projektu “Pogled u plavo-promocija Hrvatske kroz ronjenje” u sklopu kojeg smo nastupale na Trgu bana Josipa Jelačića. Ove godine nastavljamo tradiciju, ali ovaj put sudjelujemo u humanitarnom obliku. Posebnost ovogodišnje promocije je naglasak na humanitarni dio s obzirom na katastrofu koja je zadesila Slavoniju. Uz pomoć Algoritma i APMa organizira se prikupljanje knjiga za knjižnice, škole i vrtiće u poplavljenim područjima na način da će „Pogled u plavo“ svakog donosioca knjige nagraditi besplatnim discovery uronom u punoj ronilačkoj opremi, a Algoritam će za svaku donesenu knjigu donirati još jednu, također će i svi ostali prilozi i prihodi projekta biti donirani potrebitima ove velike tragedije.
Naše juniroke i seniorke nastupat će u subotu, 13.9. između 12:00-12:15 pa Vas sve pozivamo da bez obzira na vremenske uvjete, dođete i podržite ih!
O čemu se točno radi, možete dodatno vidjeti na linku:
http://narod.hr/uncategorized/pogled-u-plavo-4-put-na-trgu-bana-jelacica/

Možete pratiti odgovore na ovaj unos preko RSS 2.0 feeda. Možete skočiti na kraj i ostaviti komentar. Pinganje trenutno nije dozvoljeno.

Komentiraj

XHTML:Mogu se upotrebljavati sljedeći tagovi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>